Jeg leter etter symbolet «permanent backing strip» i & # 160; Solid Works sveise symbol dialog. (Det skal se ut som et apent rektangel med nedre longside remowed og bokstaven M i et stort brev skrevet i det). Alle som kan veilede meg til dette symbolet i Solid Works? (FYI, jeg kjorer SW 2012 SP4)

Takknemlig for all hjelp!

1336 Kategorier: SolidWorks, sveisematerialer Mindre: ikke (svekk) sveiseteknikk.

Re: Weldment symbol for Permanent Backing Strip.

Tror ikke det er en, eller i det minste har jeg aldri sett en.

Du ma kanskje lage din egen og lagre i din favorittmappe.

Solidworks 2014 2p1.

Мне нравится Показать отметки «Мне нравится» (0) (0) Действия.

Re: Weldment symbol for Permanent Backing Strip.

Og takk mye for ditt raske svar! Jeg mistenkte det ogsa, men som de sier «Hapet er det siste som mennesket gir opp»

Jeg har aldri for gjort mitt eget symbol, men jeg vil prove a finne ut hvordan du gjor det.

Igjen, takk for din hjelp!

Мне нравится Показать отметки «Мне нравится» (0) (0) Действия.

Re: Weldment symbol for Permanent Backing Strip.

Jeg tror ikke du vil finne dette i SolidWorks. & # 160; For en maned siden, var jeg pa utkikk etter et flyttbart backing strip-symbol og fant ikke noe. & # 160; Du kan opprette egendefinerte symboler, men det er ikke enkelt. & # 160; Jeg endte med a «fake it» ved a bruke ANSI ‘Plug or Slot’ sveise symbolet og et normalt notat med bokstaven ‘R’. & # 160; Dette er ikke ideelt, men jeg ble presset for tiden, sa det var godt nok.

Hovedproblemet er at «R» ikke beveger seg med symbolet, og du kan ikke gruppere notater og sveise symboler sammen.

Мне нравится Показать отметки «Мне нравится» (0) (0) Действия.

Re: Weldment symbol for Permanent Backing Strip.

Takk for din «Quick Fix» -tips De er alltid imot!

En annen losning kan v re a sette inn bilde. Men det er virkelig «falskt». Jeg vil fikse om en stund og se hva jeg kommer opp med.

Мне нравится Показать отметки «Мне нравится» (0) (0) Действия.

Re: Weldment symbol for Permanent Backing Strip.

Du kan lage en blokk av onsket symbol.

Vedlagt er et veldig raskt eksempel du kan eksplodere dette for a redigere om nodvendig.

Jeg hadde provd som Jim foreslo, men kunne heller ikke finne en mate a fa brevet til a legge til et sveisesymbol.

Мне нравится Показать отметки «Мне нравится» (0) (0) Действия.

Re: Weldment symbol for Permanent Backing Strip.

For a opprette egendefinerte symboler ma du redigere gtol.sym-filen. & # 160; Det er instruksjoner i filen. & # 160; Jeg tilbrakte bare 20 minutter eller sa og kunne fa dette:

Jeg har nettopp kopiert og limt inn «Plug or Slot» -sveldoppforingen fra gtol.sym og la dataene til a lage ‘M’. & # 160; For a bestemme koordinatene for «M» tok jeg den opprinnelige pluggsvetsdataene:

og skissert et rektangel i SW med de dimensjonene (3,03 bred x 1,53 hoye). & # 160; Deretter skisserte jeg en pent sentrert ‘M’ og lagt til dimensjoner til hvert linjepunkt: