Jeg hadde en fantastisk middag pa Pearl Dive Oyster Palace i gar kveld med noen venner, alle av dem var sharers, som jeg elsker, sa jeg matte prove flere forskjellige retter. Dette stedet er paradis for en osters elsker som meg.

Det var veldig overfylt da vi ankom rundt 8: 00. Vi ble fortalt at vi hadde en 45 – 60 min. vent (de tar ikke reservasjoner). Det viste seg a ta alt av det. Stedet var mye mer overfylt enn jeg trodde det ville v re i lopet av uken mellom jul og nyttar.

Jeg hadde onsket a prove Pearl Cup (deres versjon av en Pimm Cup, som jeg horte var bra), men de var ute av en ingrediens for det, sa jeg matte betale meg for en sitrus-y bourbon drink (The Something-or-Other Derby), som var veldig bra.

Nar vi satte seg, horte vi spesialtilbudene og bestilte 12 lokale ra osters og ventet. 11 osters kom, men ingen brodkurv. Vi ventet. Og ventet. Til slutt ble en av mine spisekammerater sa irritert med a prove a flagge noen ned at nar var servitor til slutt kom fram, fortalte min venn at han trengte a betale mer oppmerksomhet til bordet vart. Tjenesten ble mye bedre etter det.

Vi fikk et utvalg av lokale osters, med et utvalg av alle deres sauser. Alle var virkelig fantastisk. Brodkurven, da den kom fram, inneholdt varme kjeks og en jalapeno maisbrod. Begge var ganske gode.

Tchoupitoulas – Oyster Confit, bla krabbe, Tasso, stekt mais Elsket denne forretten – mye skjer, alt er fantastisk.

Wood Grillet ostkyst osters – hvitlok, rod chili smor, Gremolata jeg var gal om dette. Den hadde en veldig «tre grillet» lukt / smak som jeg elsket.

Hostkrem og geitost Risotto kake – Rokt bacon Vinaigrette, Frisee Salat.

For meg var dette bare OK. Jeg fant det litt for «stekt» og tung. Jeg liker bare stekt mat nar det er knasket, ikke fettete (hold deg innstilt for mer om dette emnet).

Soppsuppe – veldig rik og kremaktig. Veldig bra.

Osters middag – en sjeneros del av crunchy, deilige, ikke fettete osters, ledsaget av gode saltbrente poteter og OK greens og cole slaw.

Rekermiddag – se ovenfor, med reker.

Reker Gumbo – en god, ikke flott versjon, selv om jeg har en venn fra NOLA som gjor det beste jeg noensinne har hatt, sa jeg er helt bortskjemt for denne parabolen.

En spesiell flundre – pannestekt, servert med crawfish etouffee saus. Bra, men veldig tungt og fisken var for «stekt» for meg.

Dessert: vi alle delte en nokkel lime pie, som var deilig, og servert med lime iskrem. Dette var en veldig fin slutt pa maltidet – og den perfekte delen for fire sv rt utstoppa folk a dele.

Jeg ville ikke nole med a ga tilbake til Pearl Dive, spesielt for de ra osters og de tilberedte osters appetittvekkere. Jeg elsker a lage et maltid med nettopp det. Og neste gang far jeg Pearl’s Cup.