ALV. Kosmetikk Water Droplet Balm ($ 10) er en ny lett fuktighetskrem som starter som en balsam, men bryter ned i et hydratiserende vann nar det er pafort. Og ja, du kan ga videre og filen E.L.F. Vanndrape Balm under kul fordi det er hva det er, COOL!

Dette er et ganske unikt og innovativt produkt som har en formel som ingenting jeg har provd for. Som sier mye ettersom jeg har provd sa mange forskjellige hudpleieprodukter fra Japan og Korea, og vi vet alle hvordan nyskapende asiatisk hudpleie er.

ALV. fortsetter a pumpe ut noen sv rt interessante og budsjett vennlige hudpleie. De har konsentrert mye i det siste pa hudpleie og produsert noen solide treff og noen fa savner underveis, men jeg kan trygt si at Water Droplet Balm er verdt et forsok og kanskje bare v re en kj rlighet for noen av dere!

ALV. Vanndrape Balm kommer i en plastkanne som er 1,76 oz i storrelse og $ 10 i pris. Det t rne som strekker seg til a v re budsjettvennlig og mer pa den ovre delen av apotekets prislinje. Men siden E.L.F. har sa mange salg du er hardt presset til a faktisk betale full pris for det uansett!

Jeg vil ikke si at dette inneholder noen banebrytende ingredienser, men ingen store, forferdelige mater, enten du ikke blir forstyrret av duft eller en liten mengde silikoner. Det er en ganske grunnleggende fuktighetskrem som har en morsom, unik tekstur som har godt under sminke.

Balsam tekstur minner meg om myk taffy og er ikke en mer tradisjonell solid balsam du kan forvente. Jeg likte tekstur mye og trodde det hadde en veldig interessant folelse. Som lovet nar du har brukt det, opploses det ganske raskt i tynn vannaktig konsistens som absorberer raskt. Avhengig av hvor mye du bruker, kan du oppleve problemer med a bryte ned og synke inn i huden din. Jeg finner mer er mindre, og du kan alltid ga tilbake senere og bruke et annet lag etter behov. Jo mindre du bruker, jo lettere det bryter ned og absorberer. Jo mer du bruker betyr at den sitter pa toppen av huden, og du ma bruke litt mer press for a fa det til a bryte ned og absorbere. Tekstur er trolig det eneste som gjor dette unikt og innovativt i forhold til andre fuktighetsgivende stoffer. Jeg vil ikke si ingrediensene eller hydratiseringsnivaene er fordelaktige eller til og med legge til stor verdi for formelen. Det er en veldig grunnleggende fuktighetskrem med en interessant og forskjellig tekstur i forhold til andre du har provd.

Etter a ha pafort det, folte huden min jevn og myk, men ikke akkurat godt hydrert. Den har godt under sminke, men gir ikke massevis av fuktighet som ville v re gunstig for anvendelsen av mitt fundament. Det er lett, ikke skinnende, heller ikke fettete, og heller ikke rart. Det foyte ikke til oljeprodukter, og hvis du tilfeldigvis har fet hud, vil du nok v re ganske fornoyd med nivaet av lett fuktighet det gir. Torr hud, vel, du vil nok ha mye mer fuktighet.

Dette er en fin helg fuktighetskrem. Jeg pleier a ga veldig minimal med sminke i helgene, og dette vil vise seg nyttig i dager som de.

Jeg likte det. Det er morsomt a bruke, det er interessant, og ja, veldig unikt. Men ikke livet endrer seg dessverre. Jeg er sannsynligvis Muse Godkjenne den hvis den gir litt mer fuktighet til daglig bruk.

Verdt et forsok etter min mening!

ALV. Water Droplet Balm er tilgjengelig na pa www.elfcosmetics.com.

Du kan ogsa nyte.

Formidling:

Dette produktet ble kjopt.

av Muse for gjennomgang formal.

Du kan ogsa nyte.

Jeg liker alltid a se ceresin pa en ingrediensliste! Sommertiden min trenger ikke mye fuktighet, jeg trenger bare nok til a ikke torke etter rensing (som jeg gjor veldig grundig na med at jeg har pa seg Double Wear Nude!)

Flott anmeldelse, jeg vil definitivt prove dette.

Prisen er en god avtale i forhold til det kosmetiske spesielle sauskrem pa $ 68.

Dette ser ut som den perfekte mosturizer for sommeren.